Elmil AS er en registrert elektroinstallatør som utfører alle typer av oppdrag, små som store.

 

Vårt serviceområde er Oslo og Akershus.

 

Vi tilbyr komplett levering av alt innen elektroinstallasjon, utført av erfarne elektrikere med høy kompetanse.

 

Elmil AS ble grunnlagt i 2018, men vi som er ansatte har jobbet med elfaget i over 15 år. Vi har stor erfaring innen både service og større projekter. For eksempel har vi hatt ledende roller i store leilighetsbygg i Oslo, under JM Norges sin ledelse. Vi har også vært ute i marka rundt Lillehammer og Hafjell og bygget hytter.

 

Vi tar oss også av mindre servicejobber og besøker frekvent gamle bygårder i Oslo for å utøke nåværende elsystemer med blandt annet stikk, dimmere og nye sikringer.

 

Når det kommer til oppussing av leiligheten er bad og kjøkken favorittene våre å jobbe med. Vi lytter til kunden sine ønskninger og kommer gjerne med input for at resultatet skal bli perfekt. En annen av favorittene våre er nybygg, det er en viss følelse når man monterer den siste stikken før overlevering, i en ny plettfri bolig der det fortsatt lukter nymalt.

 

Vårt mål er å utføre jobben på en fagmessig og effektiv måte, for å tilby deg som kunde den høyeste kvaliteten til en fornuftig pris. Vi er en liten bedrift og er derfor avhengig av at hver kunde er 100% fornøyd for at vi skal kunne bygge opp et godt rykte.

 

Kontakt oss for et uforpliktende møte eller prisestimat. Vi kommer gjerne på befaring og for mindre jobber kan vi ofte gi en pris over telefon eller e-post.

 

Vi snakkes!

 

Våre verdier er:

 

Kompetanse - til å gjøre jobben på en profesjonell og fagmessig måte.

 

Kvalitet - både på arbeid og materialer.

 

Effektivitet - gjennom hele prosessen for å sikre kort ventetid og god oppfølging til en fornuftig pris.

KONTAKT OSS

TJENESTER

OM OSS

© elmil as

KONTAKT